Connect with us

Érdekességek

Kinek mennyi drafttőkéje van idén?

A szabadügynök-piac nagyobb része lefutott már, így lassan az április végén rendezendő draft felé fordíthatja figyelmét az NFL világa. Eddig a fizetési kerettel voltunk elfoglalva, most viszont érdemes arra is egy pillantást vetni, hogy kinek mennyi drafttőkéje van a ligában. Ehhez állított össze Bill Barnwell egy listát a Football Perspective draft value chartja alapján, amit alább láthattok:

Nyilván nem meglepő, hogy 1/1-es pick birtokosaként és plusz egy első körrel rendelkezve a Jaguars vezeti a listát, majd pedig az a két csapat következik, amely szintén két első körös cetlit tulajdonol, ráadásul az egyik a top3-ban van a Jets és a Dolphins esetében is. Utána egy kisebb szakadék után következik az 1/4-es Falcons és az 1/6-os Eagles. Az 1/5-ös Bengalst viszont a több pick miatt beelőzte a Cowboys, illetve a Lions is a plusz egy harmadik körös cetli miatt.

A lista végén szintén nem meglepő módon a mindössze három pickkel (2. kör, 4. kör, 7.kör) bíró Seahawks tanyázik, előtte pedig a másik két gárda, amelynek nincs első körös választási joga. A Cardinals a harmadik- és a negyedik körös pickjét adta el korábban, a Colts pedig a harmadik körösét, így ők ezért kerültek az alsó ötös közé.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!