Connect with us

Hír

Nem emelnek vádat Von Miller ellen

Úgy tűnik Von Miller maga mögött hagyhatja a jogi problémáit, ugyanis nem emelnek vádat ellene. Azt nem tudni pontosan, hogy mivel kapcsolatban nyomoztak az illetékes hatóságok, csak azt, hogy bűnügyi eljárás folyt ellene. A vádak ejtése viszont nem jelenti azt, hogy az NFL ne büntethetné meg a játékost.

Sok esetben azért ejtik a vádakat, mert az ügyész nem tudja minden kétséget kizárólag bizonyítani a vádlott bűnösségét. Az NFL-nek viszont nincs szüksége ilyen szigorú feltételekre ahhoz, hogy eltiltson valakit, láttuk ezt például Ezekiel Elliott esetében is. Tehát az még bőven elképzelhető, hogy az NFL eltiltást szab ki a Broncos passzsiettetőjére.

A Broncosnak pedig hamarosan döntenie kell Miller sorsáról, ugyanis az opciójának lehívása azonnal garantálná jövő évi $18 milliós fizetésének egy részét, egészen pontosan $7 milliót, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy idén Miller a Broncosban fog játszani $18 millióért. A hamarosan 32 éves pass rusher tavaly az egész évet kihagyta egy sérülés miatt, így nem elképzelhetetlen, hogy elküldi őt a csapata, bár talán egy átdolgozott szerződés valószínűbb forgatókönyv lehet, amennyiben a jelenlegi feltételen nem megfelelőek a denveriek számára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!