Connect with us

Hír

Nem emelnek vádat Von Miller ellen

Úgy tűnik Von Miller maga mögött hagyhatja a jogi problémáit, ugyanis nem emelnek vádat ellene. Azt nem tudni pontosan, hogy mivel kapcsolatban nyomoztak az illetékes hatóságok, csak azt, hogy bűnügyi eljárás folyt ellene. A vádak ejtése viszont nem jelenti azt, hogy az NFL ne büntethetné meg a játékost.

Sok esetben azért ejtik a vádakat, mert az ügyész nem tudja minden kétséget kizárólag bizonyítani a vádlott bűnösségét. Az NFL-nek viszont nincs szüksége ilyen szigorú feltételekre ahhoz, hogy eltiltson valakit, láttuk ezt például Ezekiel Elliott esetében is. Tehát az még bőven elképzelhető, hogy az NFL eltiltást szab ki a Broncos passzsiettetőjére.

A Broncosnak pedig hamarosan döntenie kell Miller sorsáról, ugyanis az opciójának lehívása azonnal garantálná jövő évi $18 milliós fizetésének egy részét, egészen pontosan $7 milliót, ami gyakorlatilag azt jelentené, hogy idén Miller a Broncosban fog játszani $18 millióért. A hamarosan 32 éves pass rusher tavaly az egész évet kihagyta egy sérülés miatt, így nem elképzelhetetlen, hogy elküldi őt a csapata, bár talán egy átdolgozott szerződés valószínűbb forgatókönyv lehet, amennyiben a jelenlegi feltételen nem megfelelőek a denveriek számára.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2021-03-06 07:56

A “nem emelnek vádat ellene” meg az “ejtik a vádat” két különböző kategória. Ha nem emelnek vádat valaki ellen, akkor megszüntetik az eljárást. Ha vádat emeltek, akkor jön a bírósági szak, és ott van lehetőség vádejtésre.
Itt az előbbi eset állhat fenn, tehát nyomoztak, de nem találtak semmit.

László
László
Reply to  Tizenkettes
2021-03-06 08:31

Nem tudjuk hogy találtak-e valamit, annyi biztos, hogy nem találtak elegengő bizonyítékot a vádemeléshez.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x