Connect with us

Prémium cikkek

Szinten tartás – Packers FA kitekintő

Két egymást követő évben is egy karnyújtásnyira volt a Green Bay a Super Bowltól, de mindkétszer csúnya vereséget szenvedett a konferenciadöntőben. A csapat magja megvan, az irányító poszton a jelenlegi MVP játszik, McCarthy után úgy néz ki potens vezetőedzőt sikerült találni. Mégis mi hiányzik akkor, hogy ez a csapat előre tudjon mozdulni az utolsó lépcsőfokról? Tud egyáltalán javulni?

A válasz megtalálása meglehetősen nehéz. A fontos posztokon azt lehet mondani, hogy a csapat rendelkezik megfelelő személyzettel, mégsem akar összejönni az a hőn áhított döntő. 2020-ra egy kifejezetten erős csapatot rakott össze Brian Gutekunst general manager, amit már egyben tartani sem lesz egyszerű feladat – vagy inkább lehetetlen. A további erősítés pedig akár fájdalmas lemondásokkal is járna.

Játékosok, akiken spórolni lehet

A csapat már megkezdte a fizetési sapka alatti hely felszabadítást Ricky Wagner és Christian Kirksey cutolásával, de még így is bő mínusz 11 millió dollárról indul. Tovább lehet növelni a cap space-t egy-egy játékos eleresztésével, de a nagy összegeket újraszerződésekkel és átstruktúrálásokkal lehet elérni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!