Connect with us

Érdekességek

A Jets heppje: elcserélni az első körös játékosait

Elég érdekes hagyományt folytatott a Jets azzal, hogy elcserélte Sam Darnoldot hétfőn este a Panthershöz. Ő volt ugyanis zsinórban a hatodik első körös játékosa a csapatnak, aki trade útján távozott New Yorkból.

  • 2018, 1/3, Sam Darnold, QB: Egy második-, egy negyedik- és egy hatodik körös pickért került a Panthershöz.
  • 2017, 1/6, Jamal Adams, S: Két első körös pickért adták el tavaly a Seahawksnak.
  • 2016, 1/20, Darron Lee, LB: Egy hatodik körös cetliért cserélték el a Chiefshez 2019-ben.
  • 2015, 1/6, Leonard Williams, iDL: Egy harmadik- és egy ötödik körös pickért adták el a Giantshez 2019-ben.
  • 2014, 1/18, Calvin Pryor, S: A linebacker Demario Davisért cserébe adták oda a Brownsnak 2017-ben.
  • 2013, 1/13, Sheldon Richardson, iDL: Egy második körös pickért és az elkapó Jermaine Kearse-ért cserébe adták oda a Seahawksnak 2017-ben.

2013-ban volt egy másik első körös játékosa is a Jetsnek, akkor a 9. pickre a cornerback Dee Milliner érkezett, akit nem sikerült elcserélni, ellenben 2016-ban ki kellett vágni, olyan gyenge volt.

Ez a lista nem fest valami jó képet a New York Jets organizációról. Ugyan nem lett mindegyik első körös választott bust, őket nem sikerült elég ideig New Yorkban tartani, hogy megkapják második szerződésüket is a csapattól. Valamennyi értékük maradt évek múltán is, de Jamal Adams kivételével egyik sem hozott vissza annyit a konyhára, mint draftolásukkor remélték.

Jó hír azért, hogy az utóbbi két első körös választott, a védőfalember Quinnen Williams és a támadófalember Mekhi Becton igazi sztárnak néz ki – már csak azt kell megoldani, hogy maradjanak is New Yorkban hosszú távon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!