Connect with us

Hír

Jó esély van arra, hogy a Steelers futót válasszon az első körben

James Conner a héten aláírt a Cardinalhoz, vagyis a Steelers hivatalosan is elveszítette az elmúlt években kezdőnek számító futóját. A régóta Steelers riporter Gerry Dulac (feltehetően némi belsős információra alapozva) úgy gondolja, hogy az a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a csapat futót draftol az első körben.

A Steelersé az 1/24-es pick, ár/érték arányban akár már elképzelhető is lehet egy futó draftolása (bár a tackle, a pass rusher, a cornerback vagy a center nagyobb neednek tűnik). Követett stílustól függően lehet a legjobb RB a Clemsonról érkező Travis Etienne, vagy az Alabama klasszisa, Najee Harris – az old school mentalitsú, hagyományosan jó támadófallal rendelkező Steelersben mindkét játékos parádézhat, de talán Harris illeszkedhet jobban a csapat elképzeléseibe.

A Steelers egyébként legutóbb 2008-ban választott futót az első körben, akkor az 1/23-as cetlivel Rashard Mendenhall érkezett. Nyert egy bajnoki címét, 2009 és 2010 között 3300+ yardot és 29 TD-t szerzett, de csak 2012-ig volt a Steelers tagja. Ezek után egy évet a Cardinalsban töltött, majd 26 évesen visszavonult, mivel inkább írni és utazni szeretett volna.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!