Connect with us

Hír

Julian Edelman visszavonul

Julian Edelman nem ment át a Patriots fizikai felmérőin, ezért a csapat hivatalosan menesztette, azonban a történet vége az lett, hogy Edelman bejelentette a visszavonulását – természetesen Hazafiként.

“Mindig is azt mondtam, hogy akkor hagyom abba, ha a testem már nem bírja, és most eljött ez a pont. A tavalyi szezonban elszenvedett sérülés miatt hivatalosan is bejelentem a visszavonulásomat. Nehéz volt a döntés, de így helyes. Megtisztelő és nagyon büszke vagyok rá, hogy Hazafiként vonulok vissza”

– nyilatkozta Edelman.

Edelman 2009-ben hetedik körös pick volt, egész karrierjét a Patriotsban töltötte. Bár rengeteget küzdött különböző sérülésekkel, 11 év alatt háromszor is átlépte az 1000 yardos határt, kétszer jegyzett 100+ elkapást, valamint háromszor ünnepelhetett bajnoki címet, egyszer Super Bowl MVP is lett.

A 2020-as volt az elkapó egyik legrosszabb szezonja: sérülések miatt csak 6 meccsen lépett pályára, melyeken 21 elkapásból 315 yardot jegyzett TD nélkül. A szerződése már csak az idei szezonra volt érvényes, a visszavonulásával 3,4 millió dollárt spórolt a csapat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!