Connect with us

Hír

Penei Sewell mellett lobbizik Justin Herbert

Tavaly három irányítót draftoltak a top10-ben, és idén mindegyikük olyan helyzetben van, hogy csapatuk akár ki is választhatja korábbi csapattársukat az egyetemről. A Bengalsnál az elkapó Ja’Marr Chase-t lehet újra összeboronálni Joe Burrow-val, a Dolphinsnál is az elkapókról van szó, hiszen Jaylen Waddle és DeVonta Smith is együtt játszott Tua Tagovailoával az Alabamán, a Chargersnél pedig Penei Sewell védhetné ismét Justin Herbert vakoldalát, ha úgy alakul a helyzet.

Burrow hivatalosan azt mondta, hogy nem lobbizik a Bengalsnál Chase-szel kapcsolatban, Justin Herbert azonban más állásponton van.

“Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy kampányoljak Penei mellett. Ő egy hihetetlenül jó játékos. Ha egy ilyen tackle-t tudsz szerezni, az megváltoztathatja a csapatod. Nagyra tartom a pályán és még többre a pályán kívül.”

– mondta az irányító az NFL Networkön.

A piaci mozgásokat tekintve nagyon úgy néz ki, hogy a Chargers a draftra hagyta a tackle posztot, hiszen óriási lyuk tátong a fal bal szélén, jelenleg Trey Pipkins számít kezdőnek, ami közel sem megnyugtató. Ugyan Sewell 1/13-ra biztosan nem fog bent maradni, de a Chargers akár felcserélhet érte. Persze ez csak akkor működik, ha lesz olyan csapat, amelyik le akar cserélni és nála még bent van Sewell.

A Falconsig jó eséllyel nem akar felmenni a Chargers, hogy bebiztosítsa Sewellt, de ha később, mondjuk a Lions pickjénél még elérhető lesz, akkor már reális forgatókönyv lehet egy trade. Ehhez a legnagyobb akadály épp a Bengals lehet, ahol Sewell és Chase számít a favoritnak, és igazából bármelyik irányba mozoghat a csapat. Ha ott összeáll a Burrow-Chase páros, akkor egész jó esély van a Herbert-Sewell párosra is (természetesen ehhez kell, hogy a Falcons és a Dolphins se a tackle-t vigye).

Persze az is lehet, hogy a Chargers megelégszik Rashawn Slaterrel vagy Christian Darrisaw-val az első körben, vagy akár a második körre is hagyhatják a választást, és akkor egy lecsúszó elkapót vagy egy cornerbacket választhatnak ki 1/13-ra.

Tavaly egyébként Kyler Murray lobbizott az elkapó CeeDee Lamb mellett, de Steve Keim general manager akkor Isaiah Simmonst választotta, tehát nem mindig talál megértő fülekre a franchise irányító kérése.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!