Connect with us

Hír

A Patriots gondolkodik Julio Jones megszerzésén

A Falcons elcserélné Julio Jonest, az elkapó szívesen menne New Englandbe, már csak az a kérdés, hogy a Patriots is szívesen látná-e a szerződésével és az ellenérték fényében a kiváló elkapót. Nem meglepő módon voltak már erről belső egyeztetések a szervezeten belül, állítja Mike Giardi. Az NFL Media újságírója hozzáteszi, hogy azt nem tudja, hogy mennyire voltak komolyak ezek a beszélgetések.

Ez persze nem meglepő, valószínűleg a legtöbb csapatnál voltak ilyen egyeztetések, a kérdés inkább az, hogy meddig jutottak ebben a Patriotsnál. Ha gyorsan lelőtték az ötletet, például Julio $15,3 milliós fizetése miatt, akkor nem bír olyan sok hozzáadott értékkel ez a hír, de az is elképzelhető, hogy megállapítottak egy ellenértéket, amiért már elvinnék a kiváló elkapót (főleg ha a Falcons átvállalja a fizetése egy részét).

Hivatalosan még bő egy hétig nem fog létrejönni semmilyen csere, ugyanis a Falcons csak akkor spórol az idei évre Julión, ha június 1 után cseréli el, ekkor ugyanis a szabályok értelmében a halott pénz egy részét áttolhatja 2022-re. A Patriotsnál nagy szükség lenne egyébként egy ilyen domináns elkapóra, hiszen jelenleg Nelson Agholor, Kendrick Bourne és Jakobi Meyers számít kezdőnek, ami nem épp a legveretesebb névsor.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!