Connect with us

Hír

A Patriots gondolkodik Julio Jones megszerzésén

A Falcons elcserélné Julio Jonest, az elkapó szívesen menne New Englandbe, már csak az a kérdés, hogy a Patriots is szívesen látná-e a szerződésével és az ellenérték fényében a kiváló elkapót. Nem meglepő módon voltak már erről belső egyeztetések a szervezeten belül, állítja Mike Giardi. Az NFL Media újságírója hozzáteszi, hogy azt nem tudja, hogy mennyire voltak komolyak ezek a beszélgetések.

Ez persze nem meglepő, valószínűleg a legtöbb csapatnál voltak ilyen egyeztetések, a kérdés inkább az, hogy meddig jutottak ebben a Patriotsnál. Ha gyorsan lelőtték az ötletet, például Julio $15,3 milliós fizetése miatt, akkor nem bír olyan sok hozzáadott értékkel ez a hír, de az is elképzelhető, hogy megállapítottak egy ellenértéket, amiért már elvinnék a kiváló elkapót (főleg ha a Falcons átvállalja a fizetése egy részét).

Hivatalosan még bő egy hétig nem fog létrejönni semmilyen csere, ugyanis a Falcons csak akkor spórol az idei évre Julión, ha június 1 után cseréli el, ekkor ugyanis a szabályok értelmében a halott pénz egy részét áttolhatja 2022-re. A Patriotsnál nagy szükség lenne egyébként egy ilyen domináns elkapóra, hiszen jelenleg Nelson Agholor, Kendrick Bourne és Jakobi Meyers számít kezdőnek, ami nem épp a legveretesebb névsor.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ahanem
ahanem
2021-05-23 10:56

“főleg ha a Falcons átvállalja a fizetése egy részét”
akkor meg minek elcserélni?

ThySoul
ThySoul
Reply to  ahanem
2021-05-24 05:40

Hogy örüljenek a peccesek

atis123Juve
atis123Juve
2021-05-23 09:36

Hát szerintem akár cserét is be kell vonni,ha kell. Meg kell szerezni.

csak ezt ne
csak ezt ne
2021-05-23 10:13

Akkor (reményeim szerint) lenne Jonesnak (és nem Camnek) is egy Alabama elkapója, ráadásul Jones.

Nyilván komoly erősítésnek tűnik. Kétesélyes. A Moss csere óta -, ami nagyon bejött -, volt pár jó nevű elkapó, (Cooks, Thomas, Gordon, Sanu, stb.), aki nem vált be, ezért vagy azért. Persze egyik sem volt ekkora kaliber. Érdekes lenne.

crain
crain
Reply to  csak ezt ne
2021-05-23 21:13

Azért Cooks szerintem rendben volt (főleg a többi mellette felsorolttal szembe), más kérdés, h annyiért nem érte (nem tudtuk) megtartani.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x