Connect with us

Draft

Megint linebacker? – Cardinals draftértékelő

Mindössze három választási joga volt idén az Arizona Cardinalsnak a top 200-ban, így nem egyszerű brillírozni a drafton, de Steve Keim, a general manager azért megpróbálta. Bár az idei holtszezonban leigazolták JJ Wattot és Malcolm Butlert, emellett Rodney Hudsont megszerezték trade keretében, Larry Fitzgerald szabadügynökké válása, és Patrick Peterson távozása után a labda mindkét oldalára elfért az erősítés, főleg a secondarybe és a támadófalba, de Kyler Murray is örült volna új fegyvereknek. Végül 2017-hez és 2020-hoz hasonlóan ismét egy pozíció nélküli linebackerre esett a választás az első körben, aki a tavaly 1/8-ra draftolt Isaiah Simmons párja lesz.  

1/16 – Zaven Collins, LB, Tulsa

A draft előtt a legnagyobb hiányposzt egyértelműen a cornerback volt, ide kellett volna hozni játékost, hiszen Patrick Peterson és Dre Kirkpatrick is távozott, Malcolm Butler és Robert Alford pedig csak egy éves szerződéssel rendelkezik. Pechükre azonban kiment a két legjobb CB az idei drafton, és a többi jelentősebb hiányposztra (WR, TE, OG, DT) sem volt elérhető játékos, aki ne lett volna reach. Így értelemszerűen a BPA volt az a stratégia, amit ilyen helyzetben követni kell, ki is húztak egy olyan játékost, aki nem feltétlenül hiányposztra érkezett, hiszen a linebacker sor nem volt gyenge. Kérdés, hogy Zaven Collins volt-e a legjobb még bent lévő játékos 1/16-on.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!