Connect with us

Draft

Re-union – Bengals draftértékelő

A franchise irányító megérkezett tavaly, de az eredményesség is megmutatja, hogy ez a Bengals keret nem csupán egy játékosra volt a rájátszás helyektől. Szükséges volt az újjáépítés megkezdése, aminek első lépéseként fegyvereket és védelmet kellett szerezni Joe Burrow számára. 

1/5 – Ja’Marr Chase, WR (LSU)

Két opció állt a Bengals előtt a drafton. Vagy védelmet adnak Burrownak és draftolják Penei Sewellt, vagy elhozzák azt az elkapót számára, akinek segítségével jutott oda, hogy egy évvel ezelőtt 1/1-en választották ki. Utóbbi mellett döntöttek, és egyáltalán nem lehet ezért hibáztatni a vezetőséget. Aki látta a 2019-es LSU menetelést, annak Burrow remek játéka mellett Chase zseniális idényén akadhatott meg elsősorban a szeme. Mondhatni, hogy Ja’Marr egy szezonos játékos volt, de az a szezonja nem sokban maradt el Devonta Smith 2020-as, Heismant érő produktumától.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!