Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC East

A liga tavalyi leggyengébb csoportjában volt mit helyre tenni, de így is figyelmeztető, hogy a csoport négy tagjából kettőnél a passzvédekezés, kettőnél pedig az irányító lehet a leggyengébb pont, ami a mai passzorientált ligában kifejezetten rossz előjel.

Dallas Cowboys

A leggyengébb láncszem: passzvédekezés

Amikor a Cowboys tavalyi szezonjáról beszélünk, akkor gyakran megfeledkezünk a Dak Prescott sérülése előtti időszakról, amikor a csapat még kompetitív volt, mert rengeteg pontot pakolt fel a táblára, de a védelem ezt rendszeresen képes volt alulmúlni. Ebből is látszik, hogy a csapat támadóoldalán a sérülésektől eltekintve még nem sok mindentől kell tartanunk, na de a védelem az ezer sebből vérzik.

Külön kiemelhető a passzvédekezés, ugyanis nem történt minőségi erősítés ebből a szempontból. A csapat egyetlen értékelhető passzsiettetője továbbra is DeMarcus Lawrence, de rajta kívül egyedül a fellángolásokra képes Randy Gregoryt érdemes megemlíteni, aztán hatalmas űr következik. A fal belsejéből pedig véletlenül se várjunk nyomást. Folytassuk a sort a nagyon inkonzisztens secondaryvel, ahol ugyan több fiatal is játszik, akiktől várjuk a berobbanást, de jelen pillanatban egyikükről sem lehet kijelenteni, hogy megbízható játékos. Végül pedig beszéljünk a linebacker sorról, ahol a Smith, LVE, Parsons sor névre akár nagyon tetszetős is lehetne, de egyik fiatalembernek sem erőssége a coverage. Amennyiben a futásvédekezést meg is oldják izomból, a passzjátékok ellen ennek a Cowboysnak komoly gondjai lesznek.

Miben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!