Hír

Stephon Gilmore holdoutol

Published on

Stephon Gilmore szerződése utolsó évébe lépett, a fizetése messze elmarad a top cornerek átlagától, emiatt egyre többen gondolják úgy, hogy a szeptemberben 31 éves védő holdoutra készül. Az elképzelésben van ráció, Gilmore ugyanis eddig a Patriots egyetlen holtszezonbéli programján sem vett részt.

UPDATE: Gilmore nem jelent meg a kötelező minicampen, mivel új szerződést akar.

Gilmore 2017-ben írt alá a Patriotshoz öt évre 65 millió dollárért. Kétszer lett első csapatos All-Pro és háromszor Pro Bowler New Englandben, nyert egy bajnoki címet és 2019-ben ő lett a szezon legjobb védője a ligában. Utóbbi miatt a Patriots adott is neki egy kvázi emelést: a 2021-es fizetéséből 4,5 milliót megkapott 2020-ban (azok után, hogy Bill Belichick állítólag megpróbálta elcserélni).

Az ilyen pénzátcsoportosítások után a játékosok általában új szerződést szoktak kapni a csapatuktól. Gilmore idén mindössze 7 millió dolláros alapfizetéssel rendelkezik, minden bónusszal együtt is legfeljebb 7,911 millió dollárt kereshet. Ez messze van a top cornerek átlagától, és bár tavaly sérülések miatt nem tudott a tőle megszokott szinten teljesíteni, de a 2019-ben az év védőjének választott CB 12-14 millió dollárt jó eséllyel még így is kapna a piacon.

Ma kezdődik a Patriots három napos minitábora. A csapat napi 93 085 dollárra büntetheti meg a játékost.

14 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group