Connect with us

Minden ami NFL

Valós Dream Team – NFC North

Hogyan nézne ki egy 53 fős álomkeret egy teljes divízió játékosait összegyúrva úgy, hogy betartjuk a fizetési sapka és a draft adta kereteket? Erre próbálunk választ adni legújabb sorozatunkban! 

Azt találtuk ki így a holtszezonra, hogy csináljunk egy-egy álomcsapatot divíziónként. Volt már ilyen próbálkozásunk a korábbi években is, most azonban új szintre emeljük ezt a gyakorlatot, ugyanis elég szigorú korlátozásokat vezettünk be. Egyrészt számít a fizetési plafon, be kell férnünk az alap $182,5 milliós sapkába (az idei cap hitek számítanak a játékosoknál). Emellett pedig a draft is fontos, igyekszünk minél jobban közelíteni egy valós 53 fős kerethez azzal, hogy az utóbbi négy évből minden körből választanunk kell pontosan egy játékost, akit az adott csoport valamelyik tagja kihúzott (és még mindig a csoporton belül játszik).

Érthető? Akkor vágjunk is bele!

Irányítók (2) – $41.787.274

  • Aaron Rodgers, Packers (vet.) – $38.356.000
  • Justin Fields, Bears (2021/1.) – $3.431.274

Itt nem nagyon volt kérdés, annak ellenére sem, hogy a választottam az egész ligát tekintve magasan a legnagyobb cap hittel rendelkezik 2021-re. Egy újonccal a kezdőben nem akartam nekifutni a szezonnak, Rodgers pedig kiemelkedik a veterán opciók közül. Igen, sokba kerül, de ez az ára egy MVP QB-nak. Sokkal inkább játsszon Rodgers és foglaljon el ennyit a capből, mint hogy Goffot küldjem a pályára $10 millióért. Fielddszel ellőttem az idei első körös választást, de igazi minőségi megoldásom lesz, ha Rodgers bedurcizik esetleg – bár amilyen csapat körülveszi, csak nem fog.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!