Connect with us

Minden ami NFL

Az NFL ténylegesen legdrágább játékosai – Irányítók

Folytatjuk a liga ténylegesen legdrágább játékosait bemutató sorozatunkat, ezúttal az irányító poszt lesz terítéken. Nem meglepő módon itt is óriási a kavarodás, ha az új pénzt kivesszük a képletből, Deshaun Watson például az évi 39 millió dolláros fizetésével a top 5-be sem fért be és alig keres valamivel többet, mint Jimmy Garoppolo. 

Az irányítók minden téren külön kategóriát jelentenek a többi poszthoz képest. Nemcsak, hogy sokkal magasabb fizetésük van a nem-irányítóknál, de olyan rendhagyó szerződéseket kapnak, hogy szurkoló – vagy akár szakértő – legyen a talpán, akinek van elég ideje, energiája és türelme ahhoz, hogy kellőképp átlássa őket.

Az NFL ténylegesen legdrágább játékosai – Elkapók

Emiatt persze értékelni és rangsorolni sem egyszerű, kénytelen voltam négy külön kategóriát létrehozni, amelyek mentén árnyalni lehetett az irányítók valós értékét. Végül 14 irányító került fel a listára, mindenki, aki az új szerződése alapján legalább évi 20+ millió dolláros szerződéssel rendelkezik jelenleg.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!