Hír

A Giantsnél úgy gondolják, jól jöttek ki az Odell Beckham cseréből

Published on

A Giants és a Browns közös edzéseket tart idén, így Odell Beckham ismét találkozhat a korábbi csapattársaival és főnökeivel (még ha nem is mindenkivel). Ennek apropóján kérdezték meg a GM Dave Gettlemant és a társtulajdonos John Marát, hogy mit gondolnak, megérte-e elcserélni az elkapót. Mindketten úgy gondolják: igen!

Odell Beckham 2018-ban kapott egy 5 éves, 95 millió dolláros szerződéshosszabbítást, ami az első évben 21 millió dollárt fizetett az elkapónak. Miután ezt a pénzt kifizette a csapat, Dave Gettleman elcserélte az elkapót a safety Jabrill Peppersért, illetve a Browns első és harmadik körös pickjéért: előbbiért jött a DT Dexter Lawrence, míg utóbbiért pass rusher Oshane Ximines.

Peppers azóta sem kapott új szerződést, az OTC becslése szerint 3,3 millió dollárt ér a játéka, a PFF szerint pedig a 46. legjobb safety volt tavaly a ligában. Lawrence jó pick volt, top 20-as szintre képes a posztján, bár főleg futás ellen jó, pass rush-ban leginkább csak átlagos. Ximinies teljesen mellé ment: vagy sérült volt, vagy rosszul játszott, jelenleg legjobb esetben is csak 3-4. számú a poszton.

Túlzás lenne azt állítani, hogy olyan nagyon jól járt volna a Giants, bár a Browns sem lehet maradéktalanul elégedett. OBJ ugyan első idényében átlépte az 1000 yardos határt (1035), de nem játszott annyira jól, tavaly pedig csak hét meccsen lépett pályára.

7 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group