Connect with us

Hír

A Seahawks nem enged az ajánlatából, hajlandó a jövőben kétszer is tagelni Jamal Adamst

A Seahawksnak kezd elfogyni a türelme a Jamal Adamsszel folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban. A PFT információi szerint a csapat úgy érzi, hogy fair és megfelelő ajánlatott tett le a safety elé, amit ha a játékos nem akkor elfogadni, akkor ők hajlandóak játszatni az ötödik éves opcióján idén, majd ha arra kerül a sor, akár kétszer is franchise taget tenni rá 2022-ben és 2023-ban.

A Seahawks úgy gondolja, hogy megfelelően kezeli a játékosait, a kellő mértékben fizeti őket, azonban a jelek szerint úgy látják, hogy Adams elvárásai elrugaszkodottak. Úgyhogy ha a jelenleg asztalon lévő ajánlatot nem tartja megfelelőnek, akkor a seattle-iek hajlandóak évről évre haladni a játékossal és magabiztosak abban, hogy a safety így is ott lesz a pályán az alapszakaszban.

Adams az ötödik éves opciójával $9,86 milliót fog keresni idén, jövőre a franchise tag $13,5 millió körüli összeg lenne, majd 2023-ban $16,26 millió. Ez a három éves összeg jó eséllyel alacsonyabb, mint amennyit Adams vár a következő három évre fizetésben és garantált tartalmakban, így pénzügyileg a csapat oldaláról érthető a dolog. Az más kérdés, hogy mennyire jó, ha az egyik legjobb védőjük elégedetlen lesz és haragudni fog a csapatra éveken át.

A Jetsnél már megtapasztalták, hogy Adamsszel nem egyszerű tárgyalni, egyes belsős információk szerint nehéz vele közös nevezőre jutni. Most a Seahawks is ebbe a cipőbe került, és ha tényleg nem sikerül megegyeznie a feleknek, akkor az még inkább rávilágít majd arra a korábbi hibára a csapat részéről, hogy nem kötötték a csere feltételéhez egy új szerződés összehozását.

Meglátjuk, hogy Adams hogyan reagál a Seahawks lépésére. Lehet, hogy egy esetleges karriert veszélyeztető sérülés kockázatát elkerülendő belemegy az anyagi biztonságba, de az eddigiek alapján egyáltalán nem biztos, hogy lejjebb ad az igényeiből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!