Connect with us

Hír

A Seahawks nem enged az ajánlatából, hajlandó a jövőben kétszer is tagelni Jamal Adamst

A Seahawksnak kezd elfogyni a türelme a Jamal Adamsszel folytatott tárgyalásokkal kapcsolatban. A PFT információi szerint a csapat úgy érzi, hogy fair és megfelelő ajánlatott tett le a safety elé, amit ha a játékos nem akkor elfogadni, akkor ők hajlandóak játszatni az ötödik éves opcióján idén, majd ha arra kerül a sor, akár kétszer is franchise taget tenni rá 2022-ben és 2023-ban.

A Seahawks úgy gondolja, hogy megfelelően kezeli a játékosait, a kellő mértékben fizeti őket, azonban a jelek szerint úgy látják, hogy Adams elvárásai elrugaszkodottak. Úgyhogy ha a jelenleg asztalon lévő ajánlatot nem tartja megfelelőnek, akkor a seattle-iek hajlandóak évről évre haladni a játékossal és magabiztosak abban, hogy a safety így is ott lesz a pályán az alapszakaszban.

Adams az ötödik éves opciójával $9,86 milliót fog keresni idén, jövőre a franchise tag $13,5 millió körüli összeg lenne, majd 2023-ban $16,26 millió. Ez a három éves összeg jó eséllyel alacsonyabb, mint amennyit Adams vár a következő három évre fizetésben és garantált tartalmakban, így pénzügyileg a csapat oldaláról érthető a dolog. Az más kérdés, hogy mennyire jó, ha az egyik legjobb védőjük elégedetlen lesz és haragudni fog a csapatra éveken át.

A Jetsnél már megtapasztalták, hogy Adamsszel nem egyszerű tárgyalni, egyes belsős információk szerint nehéz vele közös nevezőre jutni. Most a Seahawks is ebbe a cipőbe került, és ha tényleg nem sikerül megegyeznie a feleknek, akkor az még inkább rávilágít majd arra a korábbi hibára a csapat részéről, hogy nem kötötték a csere feltételéhez egy új szerződés összehozását.

Meglátjuk, hogy Adams hogyan reagál a Seahawks lépésére. Lehet, hogy egy esetleges karriert veszélyeztető sérülés kockázatát elkerülendő belemegy az anyagi biztonságba, de az eddigiek alapján egyáltalán nem biztos, hogy lejjebb ad az igényeiből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!