Connect with us

Hír

A Texans kész kifizetni 10 millió dollárt Watsonnak a semmiért

Korábbi cikkünkben fejtegettük, hogy a Texansnak négy lehetősége van Watsonnal: nem csinál vele semmit, IR-re teszi, elcseréli vagy jogi úton játékra kényszeríti. Az elsőt leszámítva mindegyiknek lett volna valamilyen előnye, de a Texans mégis a számára legelőnytelenebbet választotta.

Deshaun Watsonnak a saját érdekében játékra kellene jelentkeznie

Watson nem akar a Texansban játszani, és bár a csapat a hírek szerint elcserélné, csak az általuk reálisnak tartott három első + két második körös ellenértékért (vagy valami hasonlóért). Addig viszont, amíg az utóbbi meg nem történik, a csapat nem csinál semmit – nem teszi IR-re, hogy felszabaduljon legalább egy roster hely, nem perli vissza az aláírási bónuszt vagy a büntetést, esetleg bünteti meg holdoutért –, állítja Albert Breer.

A Texans terve egyszerűen az, hogy Watson az 53 fős roster tagja lesz, kifizet neki 10,5 millió dollárt, miközben az irányító minden meccsen inaktív lesz addig, míg valaki nem cserél érte. Túlzás lenne azt állítani, hogy nincs hiba az elképzelésben.

Érdekes adalék, hogy az NFL és az NFLPA korábban megegyeztek a Kollektív Szerződésben, hogy nem lehet négy hétnél tovább inaktívan tartani egy játékost viselkedési büntetés miatt. Ha Watson hajlandó edzeni és játszani, akkor négy forduló után megtámadhatja a Texans döntését. Persze ez abban az esetben releváns csak, ha az NFL nem szab ki eltiltást az irányítóra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!