Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – AFC South

Szűk egy hónapja van a csapatoknak, hogy a jelenlegi 90 fős rosterüket leszűkítsék 53 főre, azaz megkezdődtek a pozíciós harcok a csapatok játékosai között. Ám sok helyen nem csak az a kérdés, hogy kik férnek be a végső keretbe, de az is, hogy a kezdőt kik kaparinthatják meg. A liga egyik legkacifántosabb csoportjában ezt nem túl könnyű megmondani.

Tennessee Titans

Mi számít a legnagyobb csatának?

A támadóoldalon idén sem lesznek kulcskérdések, de a védelem több szempontból is problémás lehet a csapatnál. Nem elég, hogy nem érkezett számottevő erősítés, de egyelőre nehéz megjósolni a biztos kezdőket is. Különösen igaz ez a cornerback sorra, ami a csapat gyengesége volt az előző idényben. Az egyetlen sok profi snappel rendelkező veterán Janoris Jenkins, aki valószínűleg megszerzi az egyik külső posztot. Jenkins egy jó képességű játékos, de az utóbbi időben a konzisztenciáját bőven érhette panasz.

Az már sokkal jobb kérdés, hogy ki lesz a másik outside kezdő. Két jó jelölt is van a posztra, mert egyrészt idén az első-, tavaly pedig a második körben is cornerbacket húzott a gárda. A tavalyi reménység Kristian Fulton borzasztó újonc idényt tudhat maga mögött, még a vékony Titans corner sorban sem tudta megszerezni a kezdő helyeket. Egyelőre nem komfortos a játék olvasásával és a reakció idejére is érkezett több panasz. Caleb Farley ezzel szembe pont ösztöneivel és fizikalitásával verekedte be magát az idei első körbe, de nála meg a sérülésekkel kell vigyázni, ami a kör végéig csúsztatta az értékét. Ha lenne választása a Titansnek, akkor alighanem az év elején pihenne, akklimatizálódna, de mivel nagyon gyenge a sor, ezért én Farley-t a kezdőbe jósolom az első héttől.

A nickel posztra szintén nagy lehet a verseny. Itt nincs olyan játékos, aki egyértelmű előnyben lenne a többiekkel szemben, mert Breon Borders, Briean Boddy-Calhoun összeadva sem tudnak felmutatni szép pedigrét. És ebbe a sorba lehet sorolni akár Elijah Moldent is, aki idén érkezett a harmadik körben és bár sok helyen safetynek sorolták, nickel cornerként is elképzelhető a jövőben. Itt az a tippem, hogy Borders kezdheti meg az évet, de Molden is sok szerepet fog kapni.

Hol várható még versengés?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!