Connect with us

Minden ami NFL

Edzőtábori csaták – NFC West

Talán sosem tűnt olyan szorosnak a csoport, mint a 2021-es szezon előtt, így mindenkinek érdeke, hogy a lehető legjobb keretet pakolja össze a kickoffra. Ez sok helyen lefutott csatározásokat vonzott maga után, de azért akadnak kérdőjeles szekciók mindegyik keretben, ezeknek járunk most utána.

Arizona Cardinals

Mi számít a legnagyobb csatának?

A bevezetőben taglalt gondolatok burkoltan a Cardinalsra céloztak, ugyanis a win now módra kapcsolt franchise rosterén nagyon kevés kérdés van a kezdőt illetően. Ha mégis választani kell egyet, amit kiemelnék, akkor az talán a cornerback lenne, amely komoly átalakításon esett át tavalyhoz képest.

A tavaly szignifikáns snapet játszó játékosok közül egyedül Byron Murphy maradt hírmondónak, aki ki is bérli magának a slot corner posztot, mellé az egyik szélre minden bizonnyal a Titanstől kivágott Malcolm Butler nevét is beírhatjuk tollal. A harmadik személy kiléte viszont elég érdekes kérdés lehet. Robert Alford tűnik befutónak, de ezt is csak arra lehet alapozni, hogy a vezetőség még mindig kitart mellette. 2019-ben írt alá három évre a Pintyekhez, azóta is várják a bemutatkozását, ami sérülések miatt mind 2019-ben, mind 2020-ban elmaradt. Végül a régi szerződését megszüntették, de kapott egy utolsó utáni esélyt is jóval szerényebb alapbérért, szóval tényleg számítana rá Vance Joseph védőkoordinátor.

Ám nem mondhatjuk azt, hogy ki van kövezve az útja ehhez, hiszen Darqueze Dennard személyében komoly veterán konkurenciája van, illetve a negyedik körben kiválasztott újonc Marco Wilson is folyamatosan kapja az első csapatos snapeket az edzőtáborban. Egyelőre nyílt a verseny a posztért, sok fog múlni az edzőmeccseken nyújtott teljesítményen, hogy végül kinek a markába kerül.

Hol várható még versengés?

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!