Connect with us

Hír

Stefan Wisniewski visszavonult, Luke Willson egy nappal a leigazolása után akasztotta szögre a sisakot

Rövidhíreink következnek.

A guard Stefen Wisniewski bejelentette visszavonulását. A korábbi második körös játékos 139 alapszakaszmeccsen és hét rájátszás-mérkőzésen játszott karrierje során, az Eaglesszel és a Chiefsszel is Super Bowlt nyer.


Az Eagles kivágta a Lions korábbi második körös futóját, Kerryon Johnsont. A támadó sérüléssel küszködött, a Sasok IR-re is tették, tehát náluk már semmiképp sem léphetett volna pályára idén – így valaki másnál felépülése után még játszhat. Eközben az elkapó Travis Fulgham szénája sem áll jól a csapatnál: a szezon előtt háromelkapós felállásoknál a kezdőbe várt támadót Quez Watkins és Greg Ward is beelőzte, így akár a keretszűkítések áldozata is lehet.


Továbbra sem közelednek az álláspontok Duane Brown és a Seahawks között: a kiváló LT továbbra is legálisán holdoutol és nem hajlandó addig edzeni, míg új szerződést nem kap. További érdekes hír a csapattal kapcsolatban, hogy Luke Willson egy nappal azután, hogy aláírt a Seahawkshoz, bejelentette a visszavonulását. Lement edzeni, azonban elmondása szerint már nem érezte magában az erőt, hogy új playbookot tanuljon meg és végignyomjon egy szezont, így inkább szögre akasztotta a sisakot.


Quenton Nelson Covid-listára került. Azt nem tudni egyelőre, hogy közeli kapcsolatba került egy fertőzött emberrel (ez esetben a játékos nincs beoltva), vagy pozitív mintát adott.


A Rams iDL A’Shawn Robinsonnak kisebb térdműtétje volt, emiatt pár hetes kihagyás vár rá. Egyelőre nem tudni, hogy az alapszakasz kezdetére felépül-e.


Az ACL-sérülésből visszatérő Odell Beckham már aktívan edz, szerdán több 7 vs. 7 és 11 vs. 11 gyakorlaton is részt vett. Ezzel együtt az első heti szereplése továbbra is kérdéses.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!