Connect with us

Hír

Visszavonult Patrick Robinson

Tizenegy évnyi profi karrier után 34 évesen Patrick Robinson úgy döntött, hogy szögre akasztja a cipőt és a sisakot – számolt be Ian Rapoport, majd a hírt Sean Payton főedző is megerősítette. A veterán cornerback egyébként lehetséges/valószínű kezdőnek számított a Saintsben, mégis befejezi pályafutását.

Robinsont 2010-ben a Saints választotta ki az első körben, és ugyan újonc szerződése lejárta után eligazolt, később visszatért New Orleansba és még három évet lehúzott a csapatnál. A kettő között a Chargersben, a Coltsban és az Eaglesben játszott egy-egy évet, Philadelphiában Super Bowlt is tudott nyerni.

A Saints CB-sorában így Marshon Lattimore túloldalán a frissen igazolt veterán, tavaly az egész évet a gyakorlócsapatban töltő Prince Amukamara vagy a harmadik körös újonc Paulson Adebo kezdhet, a slotban pedig a szintén frissen igazolt Brian Poole számít kezdőnek.

Az utóbbi napokban elég sokat pletykáltak arról, hogy a Saints szeretne egy cornerbacket szerezni magának, például CJ Henderson tökéletes megoldás lenne, hiszen amellett, hogy tavaly top10-es pick volt, még három évig rendkívül olcsó is lenne pénzügyileg, ami nem árt a már jövőre is nagy mínuszban lévő Saintsnek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!