Connect with us

Érdekességek

2004 óta most először bukott el két TD-s előnyből a Ravens

Őrületes meccset hozott az első forduló utolsó találkozója, ahol a Raiders két touchdownyi hátrányból visszakapaszkodva, hosszabbításban tudta megverni a Ravenst. Különös érzés lehetett ez a Hollók szurkolóinak, ugyanis a baltimore-iak 2004 óta nem kaptak ki úgy az alapszakaszban, ha a mérkőzés bármely pontján legalább 14 ponttal vezettek – írja Jamison Hensley.

A Ravens utoljára 2004. december 5-én kapott ki így, akkor 20-3-ra vezettek a Bengals ellen, de 27-26-ra elvesztették a találkozót. A Cincyben akkor Carson Palmer irányított, Rudi Johnson szerezte a legtöbb futott yardot, a legtöbb elkapottat pedig TJ Houshmandzadeh.

Ez egy 98 meccses sorozatot jelentett a Ravensnek, és egyben azt is, hogy John Harbaugh alatt még egyszer sem fordult ez elő a csapattal, vele 81-0 volt a mérlegük 14 pontos vezetésről (2004-ben még Brian Billick volt a főedző).

Emellett a Ravens az utóbbi öt nyitómeccsét is megnyerte, most ennek a sorozatnak is vége szakadt. De legalább az előszezon győzelmi sorozat rekordot megdöntötték idén, az is valami.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!