Connect with us

Hír

A hét játékosai: Murray, Henry és a többiek

Az NFL szokásos szerda reggeli programja, hogy közzéteszi, ki volt a hét legjobb játékosa konferenciánként támadó-, védő- és special team oldalon egyaránt. A második fordulóban az alábbi játékosok érdemelték ki a díjakat.

AFC

A támadóknál Derrick Henry kapja meg az elismerést, pedig a Seahawks elleni meccs félidejében nem úgy nézett ki, mint aki esélyes lehet erre. Az első 30 percben mindössze 35 yardnál tartott és a Titans is vereségre állt, aztán a félidő után 147 yardot és 3 TD-t szerzett a running back, győzelemre vezetve csapatát (sőt, 55 elkapott yardja is volt a találkozón). Odafe Oweh mindössze második meccsét játszotta a profik közt, de máris kapott egy hét játékosa díjat. A Baltimore pass rushere kvázi meccsnyerő fumble-t erőszakolt ki és szedett össze a konferencia címvédője ellen az utolsó percben, ez pedig elég volt ehhez. A speciális egységben Daniel Carlsont, a Raiders rúgóját díjazták, aki négy mezőnygólt és két extra pontot értékesített a Steelers ellen.

NFC

Kyler Murray akár múlt héten is lehetett volna a hét támadója, ám akkor Matt Stafford kiütötte, most viszont senki sem előzte be. A Cardinals irányítója 400 yardot és 3 TD-t passzolt, illetve a földön is hozzátett 31 yardot és egy hatpontost, így az interceptionje ellenére is újabb W-t ért el. Várható volt, hogy a két pick-sixet szerző Mike Edwards kapja majd a díjat a védőknél, és így is lett. A Buccaneers safetyje az első játékos 2012 óta, aki egy meccsen két interceptiont is visszahordott TD-re, és 1992 óta az első, aki ezt a negyedik negyedben tette meg. Az Eagles-49ers meccsen nem született sok pont, puntokból viszont volt egy pár, így Mitch Wishnowsky a 45,2 yardos átlagával és a három 20 yardon belülre érkező rúgásával (amiből kettő a 10 yardoson belül landolt) elvitte a hét ST játékosa elismerést.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!