Connect with us

Érdekességek

Jared Goff immár 0-9-es mérleggel rendelkezik Sean McVay nélkül

A Detroit Lions minimum megkérdőjelezhető döntést hozott azzal, hogy tavasszal átalakította Jared Goff szerződését, így az irányítót legközelebb csak 2023-ban lehet elküldeni. A korábbi 1/1-es viszont a vártakhoz képest kifejezetten jól játszik, és már olyan véleményeket is olvastam, hogy McVay rontotta őt el/fogta vissza. Hát, nem valószínű.

Goff eddigi karrierje során 42-29-as mérleget tud felmutatni az alapszakaszban, ami kifejezetten jó (a rájátszásban 3-3 a mérlege). Ha ugyanakkor kivesszük a képletből Sean McVayt, akkor mindössze 0-9-es győzelmi mutatóval rendelkezik, vagyis még soha nem nyert a liga egyik legjobb támadóguruja nélkül. A Ramsben Jeff Fisher irányítása alatt újoncként sorozatban hét mérkőzést veszített, illetve most Detroitban is 0-2-vel kezdett, miközben McVayjel 42-20-as mérlege van, azaz a mérkőzései 67,7 százalékát megnyerte.

A PFF értékelése alapján idén egyébként a 25, legjobb Goff, míg csak a passzjátékot nézve a 21. Újoncként a liga legrosszabb QB-ja volt, 2018-ban viszont a nyolcadik, a maradék három évben pedig átlag 19. helyen végzett a rangsorban. Nem túlzás azt állítani, hogy a sikereit McVaynek köszönheti.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!