Connect with us

Hír

Az ötödik forduló legjobbjai

Az NFL ismét közzétette, ki volt a forduló legjobb játékosa konferenciánként támadó-, védő- és special team oldalon egyaránt. Nem volt meglepetés.

AFC

Az AFC legjobb támadója természetesen Lamar Jackson lett, aki 19 pontos hátrányból vezette győzelemre a Ravenst a Colts ellen. Eközben 442 yardot és négy TD-t passzolt 86 százalékos pontossággal, illetve volt még 62 futott yardja is – elképesztő teljesítmény. A legjobb védő a Chiefs offense-t kordában tartó Billsből került ki: Gregory Rousseau egy sacket, egy red zone INT-t és öt tackle-t jegyzett a 38-20-ra megnyert meccsen. A legjobb ST játékos pedig Nick Folk lett – a Patriots rúgója négy mezőnygólt (köztük két 50+ yardosat és egy meccsnyerőt a negyedik negyed végén) és egy extrát értékesített a Texans elleni találkozón.

NFC

441 passzolt yard, öt passzolt TD – ez volt Tom Brady lőlapja a Dolphins ellen, amivel teljesen megérdemelten lett az NFC legjobb támadója. Marshon Lattimore is nagyot játszott, a Saints cornere hat labdát ütött le a Washington elleni meccsen, ami 2017 óta a legtöbb, illetve volt egy tackle-je is. A legjobb ST játékos TJ Edwards lett, aki blokkolta a Panthers puntját, a turnover pedig egy végül győzelmet érő Jalen Hurts TD-vel végződött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!