Connect with us

Hír

Zach Wilson hetekre kidőlhetett

A New York Jets újonc, 1/2-re választott irányítóját, Zach Wilsont le kellett cserélni a Patriots elleni találkozó második negyedében, amikor Matt Judon ráesett. A mérkőzés után kiderült, hogy Wilson térde sérült, konkrétabban a PCL-je, azaz az egyik szalag a térdében. Ez egyben jó és rossz hír is.

Ugyan konkrét diagnózis és felépülési időtáv még nincsen, David Chao (ProFootballDoc) a látottakra, a szakértelmére és az irányító nyilatkozatára hivatkozva úgy gondolja, hogy úgynevezett “grade 2” PCL sérülésről van szó. A jó hír az, hogy ezt nem kell műteni, így nem kell kihagynia a szezon hátralevő részét Wilsonnak, azonban a rossz hír az, hogy 2-4 hét kényszerpihenő vár az irányítóra. Ez pedig azt is jelenti, hogy akár IR-re is kerülhet.

A nagyon csúnya 54-13-as vereség alkalmával Mike White állt be Wilson helyére, és ugyan élete első passza egy három yardos TD lett, utána vele sem tudott mit kezdeni a támadósor. A Jets 1-5-tel áll jelenleg, és elég borzasztó az eddig nyújtott produktum is, kiváltképp offense oldalon.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!