Connect with us

Hír

David Bakhtiari visszatér, Chris Carson hamarosan lekerülhet a sérültlistáról

Két csapat is jó hírt kapott az orvosoktól: a Packers aktiválta az elit LT David Bakhtiarit a PUP-listáról, míg a Seahawks hamarosan leveszi a futó Chris Carsont a sérültlistáról.

Bakhtiari a Packers 4. köröse volt még 2013-ban. Azóta háromszor lett Pro Bowler és ötször All-Pro, jelenleg a liga legjobban kereső LT-je. Eddig nem nagyon volt probléma az egészségével, a draftolása óta mindössze 10 meccset hagyott ki, de tavaly pont a szezon végén szenvedett ACL-szakadást és egészen mostanáig kellett várni a visszatérésére. A hírek szerint már a héten pályára is fog lépni, ami azt jelenti, hogy a helyén kiválóan játszó Elgton Jenkins visszamozoghat guardba, ahol szintén elit teljesítményre képes.

Ami Carsont illeti: a Seahawks jelezte, hogy leveszi a futót IR-ről, ami azt jelenti, hogy 21 napja van arra a csapatnak, hogy aktiválja a támadót. Ez 1-2 héten belül jó eséllyel meg is történik, így a negyedik hét óta nyaksérüléssel küzdő RB hamarosan visszatérhet. Rá is férne a Seahawksra: idén négy meccsen 232 yardot és három TD-t szerzett a földön, illetve volt hat elkapása 29 yardért. A helyén addig is Alex Collins fog kezdeni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!