Connect with us

Érdekességek

A Bills az első csapat valaha, amely nem puntolt Bill Belichick ellen

Bill Belichick minden idők legjobb főedzője és egyik legjobb védelmi guruja. 473 meccs volt már a háta mögött a vasárnapi Bills előtti rangadó előtt és azt hihetnénk, minden megtörtént vele, ami megtörténhetett, de nem – karrierje során most először találkozott egy olyan támadósorral, amely egyszer sem puntolt ellene (via Mike Reiss).

Természetesen egy rosszabbul sikerült mérkőzés nem rombolja le BB szobrát, de az tény, hogy a Bills ezúttal túljárt az eszén. A Patriots védelem egyszer sem tudta a Bills térfelén megállítani Josh Allenéket, és ugyan volt egy turnover on downsa a védelemnek, de az a Patriots 1 yardosánál volt. Ezt leszámítva a Buffalo 428 yardot termelt és minden egyes drive-ja minimum a Patriots 16 yardosánál ért véget.

Aggódni persze nem kell. A csapat a héten a Jaguars ellen lép pályára, ami ellen matematikailag is bebiztosíthatja a rájátszást, ami egy újonc irányítóval megsüvegelendő teljesítmény. Az viszont biztos, hogy még egy ilyen védelmi teljesítmény a PO-ban nem fog beleférni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!