Connect with us

Hír

A Saints Drew Breest és Philip Riverst is megpróbálta kiimádkozni a nyugdíjból

A New Orleans Saints 7-7-es mérleggel áll, esélye van a rájátszásra, csak épp nincs irányítója. A csapat emiatt megkeresett két visszavonult korábbi klasszist, Drew Breest és Philip Riverst, nincs-e kedvük visszatérni.

Nem meglepő módon mind a két QB nemmel válaszolt. Ez a helyzet nem olyan, mint például Jay Cutleré volt 2017-ben, amikor a veterán irányító visszatért és lehúzott egy szezont a Dolphinsban – egyrészt ekkor még csak 34 éves volt, másrészt őt augusztusban kereste meg Adam Gase, így volt ideje formába lendülni. Brees januárban lesz 43 éves, Rivers nemrég töltötte be a 40-et, ráadásul nem nagyon fogtak labdát a kezükben – utóbbi nyilatkozta azt a nyáron, hogy folyamatos edzés nélkül jó ha egy drive-ot le bírna nyomni.

Brees állítólag egy olyan képet küldött vissza a Saintsnek a kérdésre, amin épp golfozik (egy normális beszélgetés közepette), Rivers pedig inkább a családjával szerette volna tölteni a karácsonyt.

A Saints így továbbra is kénytelen az újonc Ian Bookkal és a nemrég igazolt Blake Bortlesszel boldogulni, illetve reménykedhet, hogy Taysom Hill és Trevor Siemian minél előbb visszatérhet a Covid-IR-ről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!