Connect with us

Hír

Trevor Lawrence megkapja azt, amit Deshaun Watson sosem

A Jaguars nemrég kirúgta Urban Meyert, így a csapatnak most bőven van ideje új főedzőt keresni. Egyelőre nincsenek hírek konkrét jelöltekről, azt ugyanakkor többen is megerősítették, hogy az 1/1-es Trevor Lawrence-nek lesz beleszólása abba, ki legyen a gárda új mestere.

Meyert a Jaguars még bőven a 2021-es draft előtt nevezte ki, dedikáltan azzal a céllal, hogy az egyetemi tapasztalatainak köszönhetően könnyen megtalálja az összhangot a későbbi 1/1-essel és olyan környezetet tud számára teremteni, amiben zavartalanul fejlődhet. Ebből idén semmit nem láttunk, Lawrence semmilyen módon nem volt támogatva, így ezt az évet ilyen tekintetben el is lehet engedni.

A Jaguarsnak jövőre 70 millió dollárnyi költőpénze lesz, ami a harmadik legtöbb a ligában, a tulajdonos türelmes (Meyert is már rég ki kellett volna rúgni és félő volt, hogy kap még egy esélyt), illetve jelenleg az 1/1-es pick is a csapaté, ami már önmagában is vonzó lenne bárkinek, ráadásul a franchise irányító is adott, így aligha lesz hiány top jelöltekből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!