Connect with us

Minden ami NFL

A 2021-es piac legjobb igazolásai

Megnéztük, a 2021-es piac mely igazolásai/hosszabbításai mentek nagyon félre, volt belőlük pár egészen arcpirító. Ugyanakkor volt bőven sikersztori is: felkerült a listára többek között két futó, pár szürke arc, akikről nem is hinnéd, milyen jól teljesítenek, illetve természetesen a nagybevásárlást tartott Patriots is képviselteti magát.

A 2021-es piac legnagyobb melléfogásai

Sok jó igazolás volt tavaly: a legdrágább játékosok közül teljesen korrekten sült el például Trent Williams vagy Aaron Jones hosszabbítása, de korrekt volt Joe Thuney, Adoree Jackson, Hunter Henry, Corey Linsley vagy Trey Hendrickson leigazolása is. Most viszont nem a rendben lévő beruházásokat néztük, hanem azokat, amik legalább 5-6 millió dollárnyi extra értéket tettek le az asztalra.

10. Tampa Bay Buccaneers: Leonard Fournette, RB, 1 év, $3,25M

Itt az újabb bizonyíték arra (már annak, aki még mindig kételkedik), hogy nem érdemes sok pénzt vagy magas drafttőkét áldozni egy futóra, mert a megfelelő rendszerben és környezetben az átlagosak is képesek remek teljesítményre. A korábbi 1/4-es Leonard Fournette leigazolása egy évre 3,25 millióért egy korrekt lépés volt, mert reálisan nézve ennyit ért. Ehhez képest sikerült addig erőltetni, képezni, illesztgetni a rendszerbe, hogy 9-10 millió dollárnyi értékű játékot tett le az asztalra.

14 meccsen lépett pályára, mielőtt megsérült. Ezeken 812 yardot és nyolc TD-t futott 4,5 yardos átlaggal, miközben mindössze egy fumble-je volt. Talán még ennél is fontosabb, hogy végre megtanulta elkapni a labdát és így még 454 elkapott yardot és két TD-t tett a közösbe. 1266 scrimmage yard és 10 total TD nem rossz 3,25 millióért.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!