Connect with us

Hír

A Raiders kivágta Mike Mayockot

A Raiders hivatalosan is elküldte a general manager Mike Mayockot. A lépés várható volt, bár az elég viccesre sikerült, hogy még azelőtt hívott meg interjúra GM-jelölteket a csapat, mielőtt menesztette volna a korábbi tévés szakértőt.

Mayocknak ez volt az első állása egy profi csapatnál: 2018. december 31-én nevezte ki a Raiders GM-nek. Igaz, a hierarchiában Jon Gruden alatt volt, a főedző mondta ki az utolsó szót a keretet érintő ügyekben, így pedig elég nehéz megítélni Mayock ügyvezetőként végzett munkáját.

A Raiders az elmúlt három évben hatszor választhatott az első körben, a Clelin Ferrell, Josh Jacobs, Johnathan Abram, Henry Ruggs, Damon Arnette, Alex Leatherwood hatosból pedig egyelőre csak Josh Jacobs lett átlagon felüli játékos, Ruggs valószínűleg börtönbe kerül, Arnette és Ferrell pedig óriási bust lett (utóbbi ráadásul 1/4-esként).

Ezek alapján nem sok jóra számíthatna a jövőben, azonban az insiderek szerint a korai választások inkább Gruden emberei voltak, Mayock pedig a hátsóbb körökben kapott nagyobb döntési jogot, és onnan egyébként több hasznos játékost is sikerült draftolni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!