Connect with us

Hír

Brian Flores vagy Jerod Mayo lehet a Texans következő főedzője

A Houston Texans tegnap este kivágta a tavaly szerződtetett főedzőjét, David Culley-t arra hivatkozva, hogy nem egyezik az elképzelése a vezetőkkel a csapat hosszútávú terveivel kapcsolatban (mellette egyébként a támadókoordinátor Tim Kelly is távozott). Azzal kapcsolatban már korábban ment a spekuláció, hogy ha kivágják Culley-t, akkor Nick Caserio general managernek már megvan a jelöltje a posztra és minden bizonnyal New England-i kötődésű főedzőt hozna magával.

Két insider pedig két különböző esélyest jelölt meg tegnap este. A houstoni Aaron Wilson információi szerint a Dolphinstól menesztett Brian Flores a fő esélyes a posztra, hiszen jó a kapcsolata Caserióval. Adam Schefter viszont a Patriots linebacker-edzőjét, Jerod Mayót jelölte meg fő esélyesként (majd később egyébként Wilson is hozzátette, hogy Flores mellett Mayo is top jelölt).

Azzal kapcsolatban is sokan spekuláltak, hogy Brian Flores Houstonba csábítása azt is jelentheti, hogy Deshaun Watsont esetleg sikerül maradásra bírni (állítólag Flores személye miatt szeretett volna elsősorban Miamiba igazolni a sztárirányító), azonban a houstoni insider-pápa, John McCain újra ráerősített, hogy Watson nem fog többé pályára lépni a Texansban.

Culley egyébként pénzügyileg nem járt rosszul ugyanis 22 millió dollárt keresett egy év munkáért. Ha már csak azért nevezték ki, hogy egy év után kirúgják, legalább gazdagabb lett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!