Connect with us

Szabadügynök

A rock’n roll, a sebesség megszállottja – Dolphins FA-értékelő

A Dolphins front office tagjai vélhetően loopolva hallgatták meg ezt a Supernem feldolgozást, más indokot nyilván nem lehet felhozni arra, amit műveltek a piac nyitása óta. Viccet félretéve, megkezdődött az egy irányba nézés Mike McDaniel kinevezésével, és egyelőre biztatónak néz ki a projekt.

A mezőny egyik legvastagabb pénztárcájával várta a piac nyitását a Dolphins, és nem ültek a babérokon. Chris Grier betartotta ígéretét, és tényleg nem hozta el Deshaun Watsont irányítónak, bár miután azt a szálat lezárták, a sajtó egyből bedobta a Tom Brady – Sean Payton duót, csak hogy továbbra se maradjon címlapon hozott pletykák nélkül a franchise. Hogy ezt megelőzzék, egy olyan piaci tevékenységet hoztak össze, ami nagyon hamar lesöpörte a bulvár sztorikat, és mindenki csak azzal foglalkozott, hogy milyen igazolásokat hoztak össze.

Távozók

Előre szólok, nem lesz túl hosszú a blokk. Ősi dakota közmondás, hogy ha a távozók listáján nem szörnyülködsz el, akkor nincs miért aggódni, és Miamiban pont ez volt a helyzet. Nem kellett komoly vezéráldozatokat hozni a cap space érdekében, nem kellett fontos játékost elengedni a piacra, ami elég jó nyitás egy piaci értékeléshez.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!