Connect with us

Szabadügynök

Big Baller Beane – Bills FA-értékelő

A Buffalo Bills egy viszonylag kényes helyzetben volt a piac előtt: a csapat számára kevés költőpénz állt rendelkezésre, viszonylag sok volt a hiányposzt és Josh Allen utolsó olcsó éve következett. Minden adott volt ahhoz, hogy bekövetkezzen a szokásos szintentartás, de akkor érkezett Brandon Beane és kicsapta az asztalra, amit ki kellett.

*A Bills FA-értélelőjét köszönjük ThySoulnak.*

Az AFC manapság az NFL hidegháborús övezete: a legtöbb top QB ebbe a főcsoportba kerül, emellett a csapatok őrületes erősítésekbe kezdtek. Ebben lehetett volna kakukktojás Buffalo, ahol a top irányító adott, de a salary cap és a kissé lyukas keret miatt akár egy visszaesés is bekövetkezhetett volna az AFC West és North folyamatos erősödése miatt. Ezt ismerte fel remekül a front office, amely megnyomta a win now gombot.

Legfontosabb távozók

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!