Hír

BREAKING: Calvin Ridley meccsekre fogadott, legalább egy évre eltiltotta az NFL

Published on

A Falcons kiváló fiatal elkapója, Calvin Ridley szezon közben úgy döntött, hogy felhagy a focival és a mentális egészségére koncentrál. Nos, a jelek szerint ez nem teljesen sikerült neki, ugyanis november végén NFL-meccsekre fogadott (ami tilos minden játékosnak és alkalmazottnak akár csapatnál, akár az NFL-nél), ezért pedig most legalább egy évre eltiltotta a liga – legkorábban 2023 februárjában jelentkezhet a visszatérésre.

A liga nyomozása szerint nem volt belsős infója, nem tudott erről sem edző, sem játékos, sem más stábtag és nem befolyásolták egy meccs kimenetelét sem. Az derült ki eddig, hogy a telefonjáról adott le fogadást, a Falcons pedig már egy hónapja tud a nyomozásról. Mike Garafolo azt is megtudta, hogy a Falconsra is fogadott Ridley.

Az elkapó egyébként ezt tweetelte tegnap, miszerint tanul a hibáiból (“vereségeiből”):

Ezt pedig ma, mely szerint 1500 dollárt tett csak fel és nincs szerencsejáték függősége:

Az utóbbi hetekben Adam Schefter információi szerint több csapat (egyes hírek szerint például a Browns vagy a Patriots) is felkereste a Falconst, hogy érdeklődjenek Calvin Ridley iránt, azonban a csapat jóhiszeműen minden csere-tárgyalást csírájában fojtott el.

A Falconsnak így nem nagyon maradt elkapója a rosteren, a legjobb szerződéssel rendelkező játékos Olamide Zaccheaus.

5 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group