Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 11.0

Lassan már én is draft hangulatba kerülök, ráadásul már be is hoztam a lemaradást a prospectekkel, ezt a hirtelen jött sok tudást pedig nem lehetett benntartani. Életem első olyan mock draftja, amit nem a szerkesztőségi verseny miatt csináltam.

1/1 Jacksonville Jaguars
Travon Walker
Edge, Georgia

Már nem egyszer leírtam, hogy Trant Baalke-val nem lesz normális franchise a Jaguarsból, és hiába mondja bárki is, hogy vannak mellette/fölötte fékek és ellensúlyok – ha így lenne, akkor a csapat új főedzőjét Byron Leftwichnek hívnák és Cam Robinson nem kapott volna franchise taget. Lehetne itt Hutchinson vagy Ekwonu, mindkettő jobb játékos, mint Walker, de ő meg pont olyan paraméterekkel rendelkezik, amikre Baalke gerjed. Nem mondom, hogy ne lehetne Walkerből is sztár, a plafonja az atletikussága és a méretei miatt nagyon magasan van, de értéken nem őt vinném.

TRADE 1/2 Atlanta Falcons (from Lions)
Malik Willis
QB, Liberty

Falcons adja: 1/8 + 2023-as 1. kör
Lions adja: 1/2

Nagyon rá akartak menni Watsonra és nem hiszem, hogy nincs ló, jó a szamár alapon mostantól Marcus Mariota a megmentő. Malik Willis rendkívül atletikus és a plafonja az egekben van, de a padlója nagyon alacsony – a kezdőbe nem szabad rögtön betenni, így tökéletesen elfér Mariota mellett. Ráadásul az agyonvert NFC-ben a csodatévő Arthur Smith-szel így is harcban lehet a rájátszásért a Falcons, így pedig nem hiszem, hogy jövőre sokkal egyszerűbb lenne QB-t húzni.

1/3 Houston Texans
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Én alapvetően a támadófalat erősíteném, de Tunsil miatt nem hiszek ebben, még ha nagyon könnyen lehetne érvelni mellette (az RT is fontos, de Houstonban tuti nem így látják). De ha Hutchinson lecsúszott idáig, akkor miért ne?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!