Connect with us

Draft

FK! Mock Draft 10.0 – A Saints-Eagles csere után

Ismét gazdát cserélt pár pick az első körben, így jön természetesen a válasz mock. Tőlem az első, de remélhetőleg nem az utolsó még a draft előtt. 

 

1/1 Jacksonville Jaguars
Ikem Ekwonu
OT, NC State

Ez a legvalószínűbb választás? Nem. De ez az offseason arról kellene szóljon, hogy minden erővel segítik Lawrence-t, hogy a tavalyi csalódást keltő szezonja után visszakerüljön arra a karrierívre, amit prognosztizáltak számára még a draft előtt. A Jaguars egyik tackle posztja sincs hosszútávra megoldva, így Ekwonu bárhol kezdő lehet már rookie-ként, de akkor sincs baj, ha első évében még LG poszton kezdi el felvenni az NFL ritmusát. Ennek a választásnak Lawrence-nél csak James Robinson örül jobban.

1/2 Detroit Lions
Aidan Hutchinson
Edge, Michigan

Best case scenario. Dan Campbell megkapja a maga szuper motivációval bíró igazi térdkalács kiharapó játékosát, aki ráadásul az állam nagy kedvence. A pályán és azon kívül is jót tenne egy ilyen játékos érkezése a Lionsnek, akiért végre újra rajonghatnak a szurkolók. Az irányító poszton maradnak Goff mellett, idén nem ad nála jobb esélyt a győzelmek szerzésére egyik újonc sem.

1/3 Houston Texans
Travon Walker
Edge, Georgia

A Texans fennállása óta 18 első körös draft cetliből 7-et a védőfalba húzott, ezt a tendenciát pedig idén sem szakítják meg. Davis Mills megkapja a lehetőséget a bizonyításra még egy évig, de a fókuszpont ettől még nem a támadósorra helyeződik. Walker potenciálja a legmagasabban van idén, Houstonban pedig nem sietnek sehová.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!