Connect with us

Draft

Aki térdkalácsot harap, az jöhet! – Lions draftértékelő

Nagy kérdés volt, hogy a Lions a két első körös pickjével megpróbál-e irányítót szerezni az idei nem túl jó classból vagy inkább 2023-ra tolja a problémát. A drafton aztán volt egy olyan pillanat, amikor az előbbi forgatókönyv látszott megvalósulni, de Brad Holmesék végül mindenkit megleptek és minden alá lett rendelve a térdkalács harapásnak. A koncepció érdekes és akár nagyon jól is elsülhet, a potenciál konkrétan az egekben van.

A Lions úgy vágott neki ennek a draftnak, hogy a támadósor egy jobb WR-t leszámítva kiváló és már csak egy megfelelő személyt kellett találni, aki ez az egészet menedzseli. A támadófal minimum top 5-ös, a futóposzt mély és minőségi, TJ Hockenson személyében egy potenciális elit tight end van a rosteren, illetve DJ Chark és Amon-ra St. Brown fémjelezte elkapósor sem néz ki nagyon rosszul – egy potenciális újonc franchise irányítónak már most elég jó dolga lenne itt.

Ellenben a védelem nagyon nem nézett ki jól. Ha optimistán állunk hozzá és feltételezzük, hogy a 2020-as 1/3-as Jeff Okudah (CB), a tavalyi második körös Levi Onwuzurike (DT), illetve a harmadik körös Ifeatu Melifonwu (CB) és
Alim McNeill (DT) végre egészséges lesz és elkezd a tehetségének megfelelően teljesíteni, még akkor is minimum egy, de inkább két kezdő szintű linebacker, egy safety és egy corner kellett volna a csapatba. Brad Holmes dolga tehát alapvetően a back7 megerősítése volt, illetve egy QB draftolása, amennyiben bárkiben is lát franchise irányító potenciált.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!