Connect with us

Draft

Most már jöhet a Super Bowl – Bills draftértékelő

A Bills egyike volt azon kevés csapatnak, ami elit rosterrel rendelkezett komolyabb hiányposzt nélkül. Így a csapat előtt két opció állt: vagy folytatja a tudatos építkezést, hogy ez az elit szint hosszú távon fennmaradjon, vagy megpróbál olyan játékosokat draftolni, akik már újoncként is hozzátehetnek a csapat játékához, viszont a jövő szempontjából nem annyira értékesek. A Buffalo egy viszonylag kevert megoldás mellett döntött.

Ha végignéztünk volna a csapat rosterén a draft előtt, nem sok hiányposztot találunk. Mindenképpen kellett egy szélső corner, ez nem volt kérdés, illetve a guard posztra és a belső védőfalra fért volna rá némi erősítés, de ezeket leszámítva a kezdő nagyon ütős volt. A csapat így kifejezetten sok irányba mozoghatott és mintha meg is próbált volna mindegyikbe elmenni egy kicsit.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!