Connect with us

Draft

Boom or bust – Cowboys draftértékelő

A Cowboys egy kifejezetten pocsék piac után úgy állt neki a draftnak, hogy szinte bármelyik játékost választja, az hiányposztra érkezik. Ilyen körülmények között mindössze arra kellett volna figyelni, hogy lehetőleg ne nagyon érkezzenek reachek, és ha még sikerül is egy-két azonnal bevethető játékost találni, az már maga a tökély. Ehhez képest kilenc pickből alig képvisel pár játékos jó ár/érték arányt, és ők sem a top pickekkel lettek kiválasztva.

1/24: Tyler Smith, OT, Tulsa

A Dallas legnagyobb hiányposztjai között szerepelt a támadófal (guard és right tackle), kellett volna egy elkapó és egy pass rusher is, de a védőfal belseje sem nézett ki jól (a többi poszton meg csak simán elfért a tehetség). Elkapóból és edge-ből mély volt a class, ellenben a támadófalba limitáltak voltak a lehetőségek és mire a Cowboys jött az órán, mindössze Tyler Smith volt elérhető, akit ki is húztak Jerry Jonesék.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!