Connect with us

Draft

A felejtés a Corral jár – Panthers draftértékelő

Nagyon hamar eldőlt a Panthers draftja. Nem feltétlen azért, mert a “jobbnál jobb” cseréknek hála alig volt választási joguk a 2022-es eseményen, hanem mert minden a hatodik picken múlt, hogy ott milyen irányt követnek a történések – és nem voltak könnyű helyzetben.

Saját magának köszönheti a Panthers, hogy egy elég ingoványos talajon alapult a 2022-es draftja, mázlijuk volt, hogy nem ezt az osztályt gondolták az utóbbi évek legerősebbjének. Égető szükség lenne egy irányítóra, de esélytelenek voltak szerezni egyet a draft napjáig. A legjobb játékosok más csapatot választottak, a sok cserének hála nem volt 2. napos cetli egy Matt Ryanért mondjuk, az újoncok közül pedig senki nem érte meg előzetesen az 1/6-os draftjogot. És bár én folyton hangoztatom, hogy QB nélkül senki vagy, itt nem tudom hibáztatni Scott Fittereréket, hogy végül nem irányítót vittek az első napon.

1/6 Ikem Ekwonu, OT, NC State

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!