Connect with us

Hír

Michael Thomas már a szárnyai alá is vette Chris Olavét

A Saints az idei drafton felcserélt az Ohio State elkapó Chris Olave-ért, aki Michael Thomasszal alkothat egy elég jól kinéző WR-duót (ráadásul azóta Jarvis Landry is érkezett). Ráadásul nem csak Olave, hanem Thomas is az Ohio State-re járt egyetemre, így adott volt a kapcsolat kettejük közt. A veterán WR pedig a draft után fel is hívta az újoncot és felajánlotta, hogy edzenek együtt a holtszezonban.

“Ezt nem utasíthattam vissza.”

– mondta Olave az ESPN-nek.

Michael Thomas Chris Olave

Egy hetet töltöttek együtt Dél-Kaliforniában, mielőtt Olave csatlakozott volna a csapathoz az újonc edzőtábor során. Thomasszal egyébként már tavaly is együtt edzettek, amikor Olave még csak egyetemista volt.

“Szinte pont egy éve volt. Elég menő volt, most pedig egy csapatban is játszhatunk, ami óriási lesz. Alig várom. Már az egyetem alatt is támogatott, időnként üzengettünk egymásnak. Úgy érzem ugyanaz a mentalitásunk, mindketten dominálni akarunk. Amikor pályára lépünk, akkor egy másik emberré változunk.”

A fiatal elkapó elmondta azt is, hogy Landryvel is alig várja a közös munkát, és szerinte a két veterán játékos sokat segíthet neki, hogy kimaxolja a potenciálját.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group