Connect with us

Hír

Ősszel irány Amerika! – NASA, New Orleans, két NFL-meccs és egy LSU-Alabama rangadó

Igazi déli kaland érintve a világűrt, a texasi barbecuet, a Mississippi deltájának mocsarait, New Orleans élettel teli utcáit és három focimeccset, köztük a Saints-Ravens hétfő esti rangadót a Superdome-ban és az LSU-Alabama egyetemi derbit Baton Rouge-ban. 

Nem semmi program vár azokra, akik a Jet Travel houstoni és New Orleans-i túráját választják november 2-10 között. Houstonban a nagyváros körbejárása mellett természetesen a NASA-hoz tett látogatás nyújt életre szóló élményt, de a texasi BBQ-t is kötelező kipróbálni. New Orleans önmagában felejthetetlen hangulatot generál a Francia Negyeddel, de ha már erre járunk, akkor egy mocsártúra a Mississippin szintén kihagyhatatlan programpont.

Persze az amerikai foci sem maradhat ki, és nem akármilyen a felhozatal! Bemelegítésképp csütörtök este a Texans és az Eagles méri össze tudását az NRG Stadiumban. Aztán szombaton irány a 102 ezres Tiger Stadium, ahol az LSU fogadja az Alabamát egy fergeteges hangulatú, a jövő NFL-sztárjaitól (például két 1/1 várományos, az irányító Bryce Young és a pass rusher Will Anderson) hemzsegő mérkőzésen. A program megkoronázásaként pedig a Ravens és a Saints csap össze hétfő este az ikonikus (és nagyon hangos) Superdome-ban.

Személyes tapasztalatból tudjuk mondani (a New York-i túránk vlog-részeit itt tekinthetitek meg), hogy a Jet Travelnél a szervezés hibátlan, magas színvonalú szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A szállás nagyon kényelmes, minden előre le van foglalva, nekünk csak annyi a dolgunk, hogy ott legyünk a megbeszélt helyen a megbeszélt időben, és tátsuk a szánkat, élvezzük az utazást.

Houston & New Orleans – Déli űrfoci nevű út részletes programtervét és minden fontos információt megtaláltok EZEN a linken a Jet Travel oldalán.

Ha lefoglaljátok az utazást, kérjük mondjátok el a szervezők kérdésére, hogy nálunk, a Fűzővel kifelé!-n hallottatok a túráról. Köszönjük! 

A JetTravel összesen négy utat szervez idén Amerikába:

**Szponzorált tartalom.**

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!