Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – AFC North

Folytatjuk a leggyengébb láncszem című sorozatunkat, ahol minden csapat esetében megvizsgáljuk, hogy min bukhat el a menetelés, mi az amiben bízhatnak a csapat szurkolói és hol vannak még borús fellegek a roster körül. Jöjjön a liga egyik legerősebb csoportja, az AFC North!

Baltimore Ravens

A leggyengébb láncszem: elkapók/belső linebackerek

Nagyon nehéz dönteni a két szekció között, de mivel hasonló a helyzet és a megoldás is mindkét egység esetében, így egy kalap alá vettem őket. A probléma nyilván az, hogy nincs megfelelő minőség és mennyiség egyik helyen sem, pedig ezt a két posztot leszámítva nem igazán van gyengesége a Ravensnek.

A kezdő elkapósort jelenleg a tavalyi első körös Rashod Bateman, a 2020-as 3. körös Devin Duvernay és a 6. körös James Proche alkotja. Nem egy veretes névsor, konkrétan a liga egyik legrosszabb egységéről van szó, ráadásul rajtuk kívül csak Tylan Wallace-nak volt snapje tavaly a rosteren lévő WR-ek közül (85). Ez még akkor is nagyon rosszul néz ki, ha alapvetően a futójátékra alapoz a csapat és a tight end Mark Andrews, illetve a futók ügyesek és a passzjátékban is használhatók.

A leggyengébb láncszem

A linebacker sorban is van egy korábbi első körös, mégpedig a 2020-ban 1/28-as Patrick Queen, akinek eddig két borzalmas szezonja van a profik között és egyelőre tényleg csak az első körös mivoltja tartja a kezdőben (csapatban). Rajta kívül még Josh Bynesnak és a 2020-ban 3. körös Malik Harrisonnak volt legalább 40 snapje tavaly, és bár előbbi képes egy erős közepes teljesítményre, egyértelműen ez a védelem Achilles-sarka.

Miben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!