Connect with us

Minden ami NFL

A leggyengébb láncszem – NFC North

Eléggé szétdarabolódott az NFC északi divíziója. Míg a Packers a Lombardit, a Vikings a playoff szereplést üldözi, a Lions lassan szinte teljesen túl van egy újjáépítésen, amibe már csak az irányító hiányzik, addig a Bearsnél probléma probléma hátán és igazán csak az irányító poszt ad okot a bizakodásra. Nézzük meg mindezektől függetlenül, melyik csapat hol tűnik a leggyengébbnek a következő szezonban.

Chicago Bears

A leggyengébb láncszem: Támadósor

Nem tudtam egyszerűen egyetlen posztot vagy részegységet kiemelni a Bearsben, ugyanis a támadósor úgy ahogy van rettenetesen néz ki. Tavaly megtették a jó lépést és draftolták Justin Fieldset felcserével az első körben, azóta azonban úgy néz ki, mintha már megbánta volna ezt a tettét a Bears. Persze volt itt teljes vezetőségi csere, de ennyire talent hiányos egységet ritkán raknak egy tehetséges, franchise potenciállal bíró irányító köré az NFL-ben. A Bears amúgy is gyenge támadófalából távozott egy nem elit, de jó guard James Daniels személyében és egy már nem elit, de még mindig remek adottságú első számú elkapó matéria Allen Robinson. Az érkező oldalon viszont senkit sem találunk.

Ez a Bears offense támadósor tele van középszerű vagy rosszabb játékosokkal. Akad 1-1 tehetséges fiatal (Mooney, Kmet, Jenkins és a futóduó), de ez édes kevés, amikor azt szeretnéd kideríteni, hogy érdemes-e hosszú távon Fieldsbe fektetni. Az elkapó sor Mooney-n túl rettenetes, a támadófal borzasztó kevés tehetséget tartalmaz és az egész élén egy újonc támadóedző lesz Luke Getsy személyében. A Packersnél az elkapó-, majd irányító-, végül pedig a passzjátékért felelős edzőnek fel kell kötnie a nadrágját, mert passzoláshoz az irányítón túl igazán csak két célpont adott, míg a futójátékhoz csak a labdacipelői lesznek meg megfelelő támadófal nélkül. Átmeneti év lesz ez a Bears számára, de könnyen lehet, hogy a legfontosabb kérdésben nem fogunk döntést hozni 2023-ban, ugyanis nem voltak megfelelőek a körülmények Fields körül, hogy eldönthető legyen a sorsa.

Miben lehet bízni?

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!