Connect with us

Hír

CJ Mosley szerint reális a rájátszás a Jets számára

A New York Jets tavaly 4-13-mal zárt, az utóbbi hat évben 27-70-es mérleget ért el, ötször végzett csoportja utolsó helyén, a rájátszásban pedig utoljára 2010-ben járt – ez a leghosszabb playoff-mentes sorozat jelenleg az NFL-ben. A csapat veterán linebackere, CJ Mosley viszont úgy gondolja, hogy idén reális cél a rájátszás.

“Úgy állok hozzá, hogy rájátszás vagy bust az idei évünk. Természetesen minden évben a playoff a célom, de úgy gondolom, hogy ez most egy reális célkitűzés a csapat számára.”

– mondta Mosley az AL.comnak, majd hozzátette, hogy mostanra mindenki megtanulta az új rendszert, amit Robert Saleh és Mike LaFleur hozott magával, így a játékosok a tavalyihoz képest két lépéssel előrébb járnak fejben.

Az AFC-ben öldöklő harc várható a rájátszásért, hiszen a Bills, a Chiefs, a Chargers, a Bengals, a Ravens, a Browns, a Broncos, a Raiders, a Colts vagy épp a Titans is reális célként tűzheti ki ezt maga elé, és csak heten juthatnak be. A Jets alapvetően hátrányból indul, de ha Zach Wilson második évére nagy lépést tud tenni előre, akkor a keret elég jó lehet ahhoz, hogy versenyben legyenek a playoffért.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Farubcek
Farubcek
2022-06-27 09:45

Egész visszafogott. Mondhatott volna Super Bowlt is, egyénileg pedig azonnali Hall of Fame tagságot.

Zotya
Zotya
2022-06-27 09:38

Én már annak is örülnék, ha decemberben még maradna esély a playoffra :)
Egyébként ha az AFC North elleni első 4 fordulóban mondjuk összejönne egy 2-2, akkor simán reális esély lehet a rájátszás!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x