Connect with us

Hír

Fitzgerald: Hopkins hiányában Murray fogja hátán cipelni a Cardinalst

A Cardinalsnak az idei szezon első hat meccsét DeAndre Hopkins nélkül kell megvívnia, ugyanis az elkapót eltiltották teljesítménynövelő szerek használata miatt. Ez nagyon nem jó jel, kiindulva abból, hogy tavaly 3-5-ös mérleget tudott felmutatni nélküle a csapat, plusz a Rams elleni rájátszás-zakót. A csapat legendás elkapója, Larry Fitzgerald viszont úgy gondolja, hogy Kyler Murray fel fog tudni lépni és hátán viszi majd a csapatot.

“A sorsolás nagyon kemény a szezon elején. Tudom, hogy Hop nélkül lesznek, de tudom, hogy Kylernek megvan a képessége és lelkiereje, hogy felemelje ezt a csapatot. Nincs a ligában senki, aki olyan széleskörűen lenne tehetséges, mint ő.”

– mondta Fitzgerald az NFL Mediának.

A Cardinals a Chiefs, Raiders, Rams, Panthers, Eagles, Seahawks hatos ellen kezdi meg az évet, Murray-nek pedig Hopkins hiányában az AJ Green, Marquise Brown, Rondale Moore, Zach Ertz, James Conner sorral kell nagyot alkotnia. Az irányító azt is reméli, hogy ezt már új szerződéssel a fiókjában teheti meg, de ez még a következő két hónap egyik nagy kérdése Arizonában.

Miért esik vissza az év második felére a Cardinals támadósor?

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!