Hír

A Panthers nem szándékozik elcserélni Sam Darnoldot

Published on

A Carolina Panthers tegnap megszerezte Baker Mayfieldet, így Sam Darnold még fölöslegesebbé vált, mint amilyen eddig volt. A csapathoz közeli források szerint azonban a gárda nem szándékozik elcserélni a 2018-as 1/3-ast, aki így megküzdhet a kezdő posztért a 2018-as 1/1-essel.

Persze érdemes ezeket a riportokat a helyüket kezelni, a “nem szándékozik elcserélni” leginkább azt jelenti, hogy “ha akarná, akkor se tudná elcserélni”. Darnold ugyanis tavaly borzasztóan játszott (4-7-es mérleg kezdőként, 59,9 százalékos pontosság, 2527 yard, kilenc TD, 13 INT), amihez idén egy 18,8 millió dolláros teljesen garantált fizetés társul. A piaci értéke jelenleg csak pár millió, és ha Mayfieldet csak úgy sikerült elcserélnie a Brownsnak egy 2024-es ötödik körös pickért, hogy átvállalt a fizetéséből 10,5 milliót és maga az irányító lemondott 3,5 millióról, akkor Darnold konkrétan elcserélhetetlen.

Mindenesetre Carolinában nagyon azt hangoztatják, hogy bíznak Darnoldban, de a tetteik épp ellenkezőjét sugallják, hiszen két új irányítót is szereztek idén, egyet a draftról (Matt Corral), egyet pedig csere útján (Mayfield).

9 Comments

Popular Posts

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group