Connect with us

Hír

Ebben a két dologban szeretne fejlődni Josh Allen

Josh Allen a negyedik évére a liga egyik, egyesek szerint a legjobb irányítójává nőtte ki magát (nálunk a 2. lett a top50-es listánkon), azonban tudja, hogy még mindig lehet fejlődni. A Bills hivatalos oldalának adott interjújában beszélt arról, hogy miben lehetne még jobb, mire koncentrál a holtszezonban.

“A fő dolog a turnoverek, a rossz döntések limitálása, utána pedig a labda helyezése a rövidebb útvonalakon, hogy a srácok több yardot szerezhessenek elkapások után. Tavaly szerintem nem voltunk jók ebben. Úgyhogy arra törekszek, hogy minél jobb helyre rakjam a labdát, hogy a srácok kihasználhassák a lábaikat és futhassanak elkapás után. Szerintem ez a két legfontosabb dolog, és még igyekszek fejleszteni a kapcsolaton Ken Dorsey-val [új támadókoordinátor], hogy megértsem, miért hív bizonyos dolgokat bizonyos szituációkban.”

Allen 15 interceptiont dobott tavaly az alapszakaszban, ami a harmadik legtöbb volt, illetve a 26 turnovert érő átadása is a harmadik legtöbb volt – habár százalékosan nem volt 10 legrosszabb közt. Az elkapás utáni yardok maximalizálása pedig azért lehet fontos, mivel a védelmek ráálltak arra, hogy nem engedik a hosszú passzokat, inkább verjék meg őket sok kis játékkal, így pedig Allennek is jobban kell hagyatkoznia az elkapóira, ha gyorsabban akar nagyobb haladásokat elérni a pályán.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2022-07-07 07:02

Kitűnő meglátás! Sokat fikázzák a QB-ket, hogy az elkapás után hoznak nekik yardokat az elkapók, holott ez nagyon sokszor a QB érdeme is. Az a rövid passz, ami meghagyja az elkapó lendületét, jó irányba tereli, vagyis – nomen est omen – irányítja az elkapót, az igenis a QB érdeme.

Caselele
Caselele
Reply to  bjeela
2022-07-08 06:57

DE AZ NEM UGY VAN!! AGGYANAK 25 MILLA GARANTALTAT AZ ELKAPONAK MERT!!

bjeela
bjeela
Reply to  Caselele
2022-07-08 07:12

Mongyukazért assenem mindegy, hogy hajegy elkapó képes tisztára jáccani magát, vagy ami még jobb, hogy 50-50%-os lasztikat nyer meg 70%-osan, mer mindig lenyomjaja védőjit. Ismerünk pár ijet, aki naggyá teszi a QB-ját, akijazán nagykegyesen elfogaggyajaz MVP címet.

d zoli
d zoli
2022-07-07 15:31

Szuperatléta! Ágyú van a karja helyén! És igen. Az ágyú hatékonyságán nagyon nagyot javít a tűzvezető rendszer fejlesztése. Khm. Mint az közismert.

Tamasi Antal
Tamasi Antal
2022-07-08 08:53

Korrektebb llett volna azt írni, hogy: nálunk a top 50-es lista legjobb qb-ja.

katonadani
Reply to  Tamasi Antal
2022-07-08 08:57

miért? a top50-es lista 2. legjobb QB-ja lett nálunk

Tamasi Antal
Tamasi Antal
Reply to  katonadani
2022-07-08 09:02

Bocsi, elnéztem!

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x