Connect with us

Hír

Ebben a két dologban szeretne fejlődni Josh Allen

Josh Allen a negyedik évére a liga egyik, egyesek szerint a legjobb irányítójává nőtte ki magát (nálunk a 2. lett a top50-es listánkon), azonban tudja, hogy még mindig lehet fejlődni. A Bills hivatalos oldalának adott interjújában beszélt arról, hogy miben lehetne még jobb, mire koncentrál a holtszezonban.

“A fő dolog a turnoverek, a rossz döntések limitálása, utána pedig a labda helyezése a rövidebb útvonalakon, hogy a srácok több yardot szerezhessenek elkapások után. Tavaly szerintem nem voltunk jók ebben. Úgyhogy arra törekszek, hogy minél jobb helyre rakjam a labdát, hogy a srácok kihasználhassák a lábaikat és futhassanak elkapás után. Szerintem ez a két legfontosabb dolog, és még igyekszek fejleszteni a kapcsolaton Ken Dorsey-val [új támadókoordinátor], hogy megértsem, miért hív bizonyos dolgokat bizonyos szituációkban.”

Allen 15 interceptiont dobott tavaly az alapszakaszban, ami a harmadik legtöbb volt, illetve a 26 turnovert érő átadása is a harmadik legtöbb volt – habár százalékosan nem volt 10 legrosszabb közt. Az elkapás utáni yardok maximalizálása pedig azért lehet fontos, mivel a védelmek ráálltak arra, hogy nem engedik a hosszú passzokat, inkább verjék meg őket sok kis játékkal, így pedig Allennek is jobban kell hagyatkoznia az elkapóira, ha gyorsabban akar nagyobb haladásokat elérni a pályán.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!